- BAR
-
KUCHNIA
- Naczynia kuchenne
- Przybory cukiernicze
-
Przybory do kuchni
- Chochle kuchenne
- Łyżki kuchenne
- Łopatki kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Porcjonery
- Lejki kuchenne
- Rózgi do ubijania
- Szufle kuchenne
- Deski kuchenne
- Noże i widelce
- Obieraki do warzyw i owoców
- Sita kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Tarki kuchenne
- Tłuczki i ubijaki
- Mieszadła i wiosła do kotłów
- Maty
- Radełka
- Inne przybory
-
Obróbka termiczna
- Patelnie gastronomiczne
- Kuchnie gastronomiczne
- Frytownice gastronomiczne
- Grille gastronomiczne
- Kotły warzelne
- Bemary gastronomiczne
- Warniki gastronomiczne
- Gyrosy
- Naleśnikarki
- Gofrownice
- Salamandry
- Opiekacze i tostery
- Taborety gastronomiczne
- Podgrzewacze
- Piece gastronomiczne
- Kuchenki mikrofalowe
- Akcesoria do urządzeń
- Suszarki do żywności
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Sous-Vide
- Pozostałe urządzenia
- Obróbka mechaniczna
- Inne urządzenia
- Kuchnia nowoczesna
- Papiery do pieczenia i gotowania
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
- Nowości
- BAR
-
KUCHNIA
-
Chochle kuchenne
-
Łyżki kuchenne
-
Łopatki kuchenne
-
Szczypce kuchenne
-
Porcjonery
-
Lejki kuchenne
-
Rózgi do ubijania
-
Szufle kuchenne
-
Deski kuchenne
-
Noże i widelce
-
Obieraki do warzyw i owoców
-
Sita kuchenne
-
Otwieracze do puszek
-
Tarki kuchenne
-
Tłuczki i ubijaki
-
Mieszadła i wiosła do kotłów
-
Maty
-
Radełka
-
Inne przybory
-
Patelnie gastronomiczne
-
Kuchnie gastronomiczne
-
Frytownice gastronomiczne
-
Grille gastronomiczne
-
Kotły warzelne
-
Bemary gastronomiczne
-
Warniki gastronomiczne
-
Gyrosy
-
Naleśnikarki
-
Gofrownice
-
Salamandry
-
Opiekacze i tostery
-
Taborety gastronomiczne
-
Podgrzewacze
-
Piece gastronomiczne
-
Kuchenki mikrofalowe
-
Akcesoria do urządzeń
-
Suszarki do żywności
-
Urządzenia wielofunkcyjne
-
Sous-Vide
-
Pozostałe urządzenia
Przybory do kuchniObróbka termiczna -
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
- Nowości
-



Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro 7× GN 1/1, elektryczny, Tecnoeka, 400V/10400W, 730x849x(H)850mm
- Kurier (Pobranie) 0,00 zł Brutto
- Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
- Kurier 0,00 zł Brutto
Piec konwekcyjno-parowy Millenial Touch Screen Gastro 7x GN 1/1, elektryczny firmy Tecnoeka to urządzenie nowoczesne, wydajne i niezawodne - idealne do praktycznie wszystkich zastosowań w ramach gotowania i pieczenia. Zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła dzięki wentylatorom i doskonałe nawilżanie dzięki funkcji pary. Dzięki opatentowanym systemom Tecnoeka, najwyższa jakość pieczenia gwarantowana.
Obudowa i komora wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304; komora tłoczona, z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie.
Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, zawiasy po prawej stronie, z blokadą przy otwarciu na 60°, 90°, 120°, 180° dla bezpieczeństwa pracy; możliwość zamówienia pieca z zawiasami po przeciwnej stronie.
Taca ociekowa na skropliny z odpływem w drzwiach.
2 wentylatory z autorewersem, o 3 prędkościach (min. 1500 obr./min, maks. 2800 obr./min).
Wytwarzanie pary: bezpośredni natrysk, 10-stopniowe (0 - 100%), sterowane elektronicznie.
Dotykowy panel sterowania - kolorowy 7-calowy ekran. Wszystkie parametry i funkcje wskazywane w sposób numeryczny lub za pomocą ikon.
1-punktowa sonda zapewniająca stałą kontrolę parametrów pieczenia i gotowania.
Regulowane nóżki dla idealnego wypoziomowania.
Gotowanie/pieczenie w 3 trybach: konwekcyjny, parowy, konwekcyjno-parowy (combi).
Możliwość sterowania okapem kondensacyjnym oraz komorą rozrostu z poziomu panelu sterowania pieca.
Automatyczny system myjący w 4 programach: eco, normalny, intensywny, płukanie.
Dodatkowe funkcje:
-Pre-heating: nagrzewanie wstępne komory o +30°C więcej niż temperatura zadana,
-Multilevel: możliwość gotowania różnych potraw w tych samych warunkach, o różnym czasie obróbki termicznej,
-Holding Cabinet: utrzymywanie ugotowanych potraw w temperaturze serwowania,
-Cool Down: szybkie schładzanie komory dla szybkiej zmiany aktualnie gotowanego produktu,
Gotowanie z wykorzystaniem funkcji DELTA T: gotowanie z sondą temperatury, utrzymując stałą różnicę pomiędzy temperaturą wewnątrz produktu a temperaturą pieca, co pozwala uniknąć oddziaływania zbyt wysokiej temperatury na produkt.
Opatentowane systemy Tecnoeka:
-Airflowlogic™: przeprojektowany deflektor w celu poprawy cyrkulacji powietrza; umożliwia równomierne pieczenie na każdym poziomie.
-Humilogic™: wtryskiwanie wody zza wentylatora zapewniające wysoki poziom wilgoci przy zmniejszonym użyciu wody; nie tylko zmniejsza zużycie wody, lecz także pozwala lepiej wydobyć z potraw naturalny smak i aromat.
Wyposażony w port USB - do pobierania danych HACCP.
Programowalny: zapisywanie 100 programów (receptur), do 10 kroków w każdym.
Programowanie opóźnionego startu aż o 24h.
Ustawianie czasu pracy do 11 h 59 min lub praca ciągła.
Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Pojemność komory: 7 blach GN 1/1 (nie są dołączone do zestawu).
Wydajność: 105-140 dań/dzień.
Współczynnik szczelności: IPX 4.
Zakres temperatury: od 30°C do 270°C.
Odległość między prowadnicami: 68 mm. Prowadnice do pojemników GN 1/1.
Do pieca pasują:
-podstawa (kod: 229521),
-okap (kod: MKKC711),
-zestaw do piętrowania (kod: MKS11).