Wilk do mięsa Profi Line 22

Symbol: 282007
Dostępność: 6 szt.
2 972,00 zł Netto
3 655,56 zł Brutto
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0,00 zł Brutto
  • Kurier (Pobranie) 0,00 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
  • Kurier 0,00 zł Brutto
    • Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
    • Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
    • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
    • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
    • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
    • Sitko o82 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
    • Waga 24 kg
    • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
    • Wydajność chwilowa: 300 kg/h
    • Antypoślizgowe nóżki
Parametry:
Moc:
1100
Napięcie:
230
szerokość:
250
wysokość:
510
długość:
430
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.