Żeliwne naczynie na zupę z podstawką

Symbol: 2427747
Dostępność: 14 szt.
54.43
54.43
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
25
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 25
  • Kurier (Pobranie) 30

Żeliwo zatrzymuje ciepło, utrzymując temperaturę potraw na stole. Przed pierwszym użyciem naczynia należy dokładnie umyć ciepłą wodą z mydłem. Następnie wetrzeć w żeliwo olej jadalny i wyprażyć je umieszczając w piekarniku podgrzanym do 200 ° przez 15 minut. Powoduje to sezonowanie powierzchni żeliwa, co wzmacnia trwałość i pomaga utworzyć nieprzywierającą powłokę. Po użyciu oczyść go, myjąc wilgotną ściereczką.

Parametry:
Rodzaj produktu:
żeliwne naczynie
Producent:
Fine Dine
Długość mm:
135
Materiał:
Żeliwo
Szerokość mm:
105
Pojemność ml:
250
Wysokość mm:
80
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: